Vil gratis strøm bli virkelighet?

//Vil gratis strøm bli virkelighet?

Vil gratis strøm bli virkelighet?

Jeg husker fra min barndom, å lese om visjoner for fremtiden. En funksjon som de ofte inkludert var forestillingen om at vi en dag ville finne en gratis energikilde som ville dekke alle våre behov og hjelpe oss å leve ut en utopisk livsstil. Den samme oppfatningen som ofte dukker opp i science fiction, så vel. Ta de litium krystaller i star trek for eksempel, de syntes å produsere en nok av energi, ved bare å være der.

Til tross for å være godt inn i det 21. århundre nå, kjenner jeg ikke til noen kilder til gratis strøm tilgjengelig. Jeg kan takle virkeligheten av at nå er jeg en voksen mann, men hadde du fortalt meg for 30 år siden, at dette ville være tilfelle, ville jeg ha blitt veldig skuffet.

Tenker tilbake til disse barndomsminner forrige uke, bestemte jeg meg for å ha en trål gjennom noen av de som skriver på motivet for å se om det var noen oppfinnelser i å gjøre som kan ha potensial til å levere, en gang i nær fremtid, min drøm av gratis strøm. Kjernekraft ofte dukker opp som den mest sannsynlige kandidaten. Men med problemer forbundet med denne formen for strømforsining er jeg forsiktig med å investere mine drømmer i kjernekraft-bransjen.

Det synes som til tross for å være mindre kjent enn Thomas Edison, var Tesla som vant argument når de to kolliderte på slutten av 1800-tallet, om var den mest effektive form av elektrisitet. Det var Tesla ‘ s idé om vekselstrøm som brukes den dag i dag. Flytte inn i det 20. århundre, han slo seg sammen med noen av de beste industrier som klart anerkjent hans geni. For en rekke år Tesla jobbet på et prosjekt som lovet gratis energi for alle via en «gigantisk dynamo» for å bli bygget ved hjelp av den naturlige kreftene i jorden. Men før noe ble åpenbart, hans finansiering var trukket tilbake. Mange mener at hans funders forsto at han var nær ved å finne opp et skjema eller en gratis eller billig energi som truet deres etablerte bedrifter. Derfor trukket sin finansiering. De som har sett inn i arbeidet med Tesla hevder å ha produsert enheter som produserer energi som Tesla beskrev, men bare på en liten skala.

Et annet område som kan gi gratis energi er magnetisk motor. Ved hjelp av krefter fra jordens magnetisme, troende i disse motorene hevder at de kan bygge maskiner som produserer gratis fornybar energi. Det ser ut til at den virkelige hindringen er å bygge én stor nok til å produsere kommersielle mengder med strøm. Likevel ser det ut til at det er noe for oppfinnere å jobbe på her.

By | 2017-11-19T22:32:12+00:00 oktober 2nd, 2017|Blogg|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment